
Plantefrikadeller med cremet tzatziki og sprøde ovnbagte nye kartofler
Frikadeller lavet med Naturli’ plantefars, smagt til med hvidløg og frisk persilleFremgangsmåde
- Rør plantefarsen sammen med 1 tsk. salt, og tilsæt 1 fed knust hvidløg, finthakket løg, 1 spsk. hakket persille, æg, havregryn og vand. Rør det godt sammen, og lad farsen hvile i 15 minutter.
- Skrub kartoflerne, halver dem, og vend dem i olivenolie, salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad, og bag dem i ca. 35 minutter ved 220°C, indtil de er sprøde og gyldne.
- Skræl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne, og skær den i små tern. Drys agurketernene med salt, og lad dem dryppe af i en sigte i 15 minutter. Rør agurketernene sammen med yoghurt, knust hvidløg, hakket persille og dild, og smag til.
- Form farsen til frikadeller, og steg dem 3-4 minutter på hver side ved middel varme.