1935 Web Sn Rispapirwrap

Vietnamesiske forårsruller med kylling og grønt

Rispapirsruller fyldt med stegt kylling, sprød salat, gulerod og agurk. Serveres med en dip af sød chilisauce smagt til med limesaft og fiskesauce.
4 Personer 30 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Steg kyllingefileterne på en pande i lidt olie i ca. 5 minutter på hver side.
  2. Skær fileterne i skiver, og halver dem på langs.
  3. Skyl salaten, og bræk den i mindre stykker.
  4. Skræl gulerødderne, og skær både dem og agurken i stave.
  5. Læg et stykke rispapir i en skål med varmt vand, ét ad gangen. Når det føles blødt, tages det op og lægges på et fugtigt viskestykke. Placer lidt sprød salat, kylling, gulerod, agurk og koriander i en stribe midt på papiret. Fold siderne ind over fyldet, og rul det stramt sammen.
  6. Gentag processen med resten af rispapiret.
  7. Rør chilisaucen sammen med saften fra en lime og lidt fiskesauce.

Tips

Kan også laves med rejer, avocado, mango og/eller røget laks. 

Vietnamesiske forårsruller med kylling og grøntVietnamesiske forårsruller med kylling og grønt