Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

VI TAGER DET ANSVAR, DER FØLGER MED

Det forpligter at være stor

Netto er Danmarks største dagligvarekæde. Det betyder, at vi har et stort ansvar både etisk, socialt og miljømæssigt. Derfor arbejder vi hver dag på at sikre en bæredygtig udvikling af de varer, vi har på hylderne. Og vi har stærke holdninger til, hvordan vi behandler miljøet og ikke mindst menneskene omkring os.

De initiativer vi tager, er de synlige beviser på, hvor vi er på vej hen. Fælles for dem er, at de alle er relevante i vores målsætning om at give vores bidrag til at skabe en god fremtid. Herudover medvirker de til at skabe en bæredygtig forretning.  

Vores ansvar

PLASTIK HØRER IKKE TIL I NATUREN

Naturen er ved at blive kvalt i plastik. Hvert år produceres der mere end 300 mio. ton plastik, og en faretruende stor del ender i naturen til skade for miljøet og dyrelivet. Det vil Netto i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden ændre på. Vores ambition er, at intet af den plastik, der anvendes i Netto, ender i naturen.

Læs mere

Vores ansvar

Netto går til kamp mod madspild

Hos Netto mener vi, at mad skal spises og ikke spildes. Derfor er vi gået ind i kampen mod madspild og har de sidste år sat en lang projekter i gang. Og vi stopper ikke her. Vi prøver hele tiden nye ting af, der kan være med til at gøre kål på madspild.

Læs mere

Vores ansvar

DYREVELFÆRD ER DET HELE VÆRD

Når dyr lever godt, bliver de produkter vi får fra dem, helt naturligt også gode. Dyrevelfærd giver en god smag i munden, uanset om det er kyllinger eller malkekvæg, som i sommerhalvåret kommer på græs. Vi arbejder hele tiden på at få flere kød- og mejerivarer, som er certificerede dyrevelfærdsvarer. Og derfor samarbejder vi tæt med både Fødevarestyrelsen, producenter og organisationer som Dyrenes Beskyttelse for at fremme dyrevelfærd til glæde for både mennesker og dyr.

Læs mere

Vores ansvar

Vi tager ikke hvad som helst for gode varer

Det er ikke alle varer, som får adgang til hylderne i Netto. Og vi gør vores bedste for at kunne tilbyde gode og sunde varer af en høj kvalitet. Herudover skal varerne håndteres og transporteres forsvarligt. Og når de opbevares i vores butikker, skal det også ske på den mest hensigtsmæssige måde.

Læs mere

Plastik
Madspild
Dyrevelfærd
Vareudvalg
Netto-avisen