Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

VI TAGER DET ANSVAR, DER FØLGER MED

Det forpligter at være stor

Netto er Danmarks største dagligvarekæde. Det betyder, at vi har et stort ansvar både etisk, socialt og miljømæssigt. Derfor arbejder vi hver dag på at sikre en bæredygtig udvikling af de varer, vi har på hylderne. Og vi har stærke holdninger til, hvordan vi behandler miljøet og ikke mindst menneskene omkring os.

De initiativer vi tager, er de synlige beviser på, hvor vi er på vej hen. Fælles for dem er, at de alle er relevante i vores målsætning om at give vores bidrag til at skabe en god fremtid. Herudover medvirker de til at skabe en bæredygtig forretning.  

Vores ansvar

Mindre madspild gør en forskel

I en stor dagligvarekæde kan overskudsvarer ikke undgås, men de kan udnyttes. Overskudsvarer er varer, som vi ikke kan må sælge, enten fordi emballagen er gået i stykker eller fordi vi har fået alt for store partier hjem. For at vores friske overskudsvarer ikke skal gå til spilde, har vi taget forskellige initiativer, så de ender på tallerkenen og ikke i containeren.

Læs mere

Vores ansvar

DYREVELFÆRD ER DET HELE VÆRD

Når dyr lever godt, bliver de produkter vi får fra dem, helt naturligt også gode. Dyrevelfærd giver en god smag i munden, uanset om det er kyllinger eller malkekvæg, som i sommerhalvåret kommer på græs. Vi arbejder hele tiden på at få flere kød- og mejerivarer, som er certificerede dyrevelfærdsvarer. Og derfor samarbejder vi tæt med både Fødevarestyrelsen, producenter og organisationer som Dyrenes Beskyttelse for at fremme dyrevelfærd til glæde for både mennesker og dyr.

Læs mere

Vores ansvar

Vi tager ikke hvad som helst for gode varer

Det er ikke alle varer, som får adgang til hylderne i Netto. Og vi gør vores bedste for at kunne tilbyde gode og sunde varer af en høj kvalitet. Herudover skal varerne håndteres og transporteres forsvarligt. Og når de opbevares i vores butikker, skal det også ske på den mest hensigtsmæssige måde.

Læs mere

Vores ansvar

I Netto er der plads til alle

Hos Netto skal der være højt til loftet og plads til alle armbevægelser – om de er store eller små. Alle skal have samme gode forhold og mulighed for at nå deres mål i livet. Derfor stiller vi store krav til os selv som arbejdsplads og forsøger at skabe rammerne for både uddannelse og trivsel.

Læs mere

Madspild
Dyrevelfærd
Vareudvalg
Medarbejdere
Netto-avisen