Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Årets Økolog

Svend Erik fra Randers er kåret til Årets Økolog

Medarbejderne kan se frem til at få del i præmien på de 100.000,-

I otte uger har vores otte økologer dystet om titlen, og i alt har 25.348 danskere stemt på deres favorit.

Endnu flere har set økologernes videoer, delt og kommenteret vores økologers historier på de sociale medier – det skal I have tak for. For selvom vi har fundet én vinder, så var meningen med konkurrencen at hylde alle økologer for den store passion, de lægger i deres håndværk.

Svend Erik fra Randers fik flest stemmer og blev dermed Årets Økolog. Han er 80 år gammel og producerer økologiske æg og grøntsager på sin gård i Midtjylland. Han vil bruge præmien på 100.000 kr. på sine medarbejdere og på at få endnu flere økologiske madvarer ud til danskerne.

Se hvordan det så ud, da Svend Erik fik at vide, at han havde vundet. Du kan også stadig nå at se de inspirerende videoer fra alle økologer her på siden.

 

SE SVEND ERIKS VINDERVIDEO HER

 Se alle deltagerne i årets økolog lige her 

Se mere på åretsøkolog.dk 

 

Om Årets Økolog

Vi har i samarbejde med Økologisk Landsforening valgt 8 økologiske landmænd, som fra den 18. august og seks uger frem dystede om at blive Årets Økolog i 2017. Udover titlen og æren vandt årets økolog Svend Erik også en pengepræmie på 100.000 kr., som han har valgt at bruge på sine medarbejdere. 

Læs mere

Netto-avisen