Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Overskud til jul

Vil du gi’ en hånd til socialt udsatte i julen?

Igen i år vil Netto gøre en forskel for dem, der har svært ved at få enderne til at mødes i julen. Sammen med FødevareBanken vil vi indsamle 500.000 måltider til socialt udsatte danskere, og vi har derfor sat gang i en række aktiviteter. Vi sælger blandt andet FødevareBankens julekort, donerer ved salg af Drik&Støt vand, donerer gennem flaskepant og uddeler overskudsmad fra en række Netto-butikker. Vi håber også, du har lyst til at give en hånd med.

Sådan kan du hjælpe socialt udsatte danskere i julen

  • Når du køber et FødevareBanken-julekort i Netto for 30 kr., donerer du 6 måltider
  • Når du køber Drik&Støt vand i Netto, donerer du 10 øre pr. flaske
  • Når du donerer din flaskepant i en Netto flaskeautomat, giver du et måltid for hver 5 kr. pant

Vi støtter op om lokale julearrangementer

I løbet af november har der været en ansøgningsrunde, hvor folk har kunne ansøge om at få del i overskudmaden til at afholde en julefrokost, julemiddag, nytårsmenu eller et andet arrangement for socialt udsatte i deres lokalområde. Alle ansøgningerne er blevet gennemgået, og vi har nu udvalgt alle de arrangementer, som vi har mulighed for at donere mad til denne jul.

Et samarbejder, der gør en forskel

Siden 2016 har Netto og FødevareBanken arbejdet sammen med danskerne om at forbedre julen for socialt udsatte. Det er et arbejde, der gør en stor forskel for dem, der trænger, og vi håber, du også har lyst til at give en hånd med. Enten ved at købe de varer, der donerer penge til måltider eller ved selv at arrangere en julemiddag for socialt udsatte. Hvert bidrag tæller. Glædelig jul.

Netto-avisen