Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Overskud til jul

Vil du gi’ en hånd til socialt udsatte i julen?

Igen i år vil Netto gøre en forskel for dem, der har svært ved at få enderne til at mødes i julen. Sammen med FødevareBanken vil vi indsamle 500.000 måltider til socialt udsatte danskere, og vi har derfor sat gang i en række aktiviteter. Vi sælger blandt andet FødevareBankens julekort, donerer ved salg af Drik&Støt vand, donerer gennem flaskepant og uddeler overskudsmad fra en række Netto-butikker. Vi håber også, du har lyst til at give en hånd med.

Sådan kan du hjælpe socialt udsatte danskere i julen

  • Når du køber et FødevareBanken-julekort i Netto for 30 kr., donerer du 6 måltider
  • Når du køber Drik&Støt vand i Netto, donerer du 10 øre pr. flaske
  • Når du donerer din flaskepant i en Netto flaskeautomat, giver du et måltid for hver 5 kr. pant

Vil du arrangere en julemiddag?

Netto og FødevareBanken donerer hvert år godt 40 tons overskudsmad til socialt udsatte. Vi stiller madvarerne til rådighed for organisationer, NGO’ere og private, der vil arrangere en middag for socialt udsatte. Det kan eksempelvis være en julefrokost, julemiddag, nytårsmenu eller noget helt fjerde. Netto giver maden, hvis du tilbereder og arrangerer.

Ønsker du at gøre en forskel for udsatte danskere i juledagene, så søg allerede i dag. Du kan søge uanset, om du er en eksisterende organisation eller en privat ildsjæl.

Ansøg her

Et samarbejder, der gør en forskel

Siden 2016 har Netto og FødevareBanken arbejdet sammen med danskerne om at forbedre julen for socialt udsatte. Det er et arbejde, der gør en stor forskel for dem, der trænger, og vi håber, du også har lyst til at give en hånd med. Enten ved at købe de varer, der donerer penge til måltider eller ved selv at arrangere en julemiddag for socialt udsatte. Hvert bidrag tæller. Glædelig jul.

Netto-avisen