Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

ØGO-banden

Økologi i børnehøjde

Vi mener, at økologi er vigtigt, og vi ved, at mange danskere gerne vil have mere økologi ind i deres hverdag. Især når det kommer til vores børn.

Netto er den største leverandør af økologi til danske familier, og vi vil gerne bidrage med viden om og indsigt i, hvordan en økologisk hverdag kan se ud i dagens Danmark. Derfor har vi iværksat ØGO-banden, som vi håber kan bidrage med ny inspiration til familier, børnehaver og kommuner i hele Danmark.

ØGO-banden

HVEM ER ØGO-BANDEN?

ØGO-banden består af 10 børnehaver, der er spredt over hele landet og har forskellige niveauer af økologi i dag. Men fra 1. maj og seks uger frem er de 100% økologiske på Nettos regning.

Derudover stiller vi sammen med Økologisk Landsforening en omlægningskonsulent til rådighed, der kan hjælpe børnehaver med at finde ud af, hvordan de bliver mere økologiske fremover. Erfaringer viser nemlig, at det faktisk kan lade sig gøre at gå 100% økologisk inden for det eksisterende budget ved bl.a. at undgå madspild, lave mad fra bunden, skære lidt ned på kødet, have fokus på sæsonvarer m.m.

Ved du, hvad økologi er?

I filmen herunder har vi spurgt ØGO-banden, som giver nogle sjove og søde bud på netop det spørgsmål. Du finder flere film på øgobanden.dk, hvor der også er masser af inspiration til en økologisk hverdag.

FØLG ØGO-BANDENS HVERDAG

Skynd dig ind på øgobanden.dk for at følge de søde og sjove ØGO-børn. ØGO-banden deler nemlig gladelig ud af oplevelser og opskrifter fra deres økologiske hverdag. Derudover finder du også masser af ØGO-viden og inspiration til, hvad du kan gøre for at blive mere økologisk i din hverdag.

Vi håber, du har lyst til at følge med.

Læs mere og følg med
10 Børnehaver. 6 Uger. 100% Økologisk.
Netto-avisen