Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Mindre madspild gør en forskel

Vi gør kål på madspild

I en stor dagligvarekæde kan overskudsvarer ikke undgås, men de kan udnyttes. Overskudsvarer er varer, som vi ikke kan må sælge, enten fordi emballagen er gået i stykker eller fordi vi har fået alt for store partier hjem. For at vores friske overskudsvarer ikke skal gå til spilde, har vi taget forskellige initiativer, så de ender på tallerkenen og ikke i containeren.

Datovarer – fordi vi græder over spildt mælk

I alle Netto-butikker er der ugentligt gode tilbud på datovarer. Det er varer, som vi har sat ned i pris, fordi de nærmer sig udløbsdatoen. De er nemme at finde, da de er mærket med en tydelig gul sky. For os giver det nemlig god mening både at minimere madspild og samtidig sælge varen til en pris, hvor alle kan være med. 

FRA MADSPILD TIL MÅLTID MED FØDEVAREBANKEN

Mad skal spises, ikke spildes. Det er vores syn på madspild, og derfor samarbejder vi med fødevareBanken om at forvandle madspild til måltid. fødevareBanken henter overskudsvarer og uddeler dem til sociale udsatte børn, unge og voksne.

Ved at samarbejde med en organisation som fødevareBanken sikrer vi, at fødevaresikkerheden er i orden. Og at vi med god samvittighed kan give vores friske overskudsvarer til dem, der har særligt brug for det.

foedevarebanken-logo_277x101.png

Appen Mad skal spises

MAD SKAL SPISES – SÅ MADSPILD IKKE GÅR HELT AGURK

”Mad skal spises” er vores madspilds-app, som vi har udviklet til alle med en iPhone eller Android-telefon. I vores butikker får vi hele tiden overskudsvarer i mindre mængder, som vi sætter ned i pris. De er nemme at finde med app’en, som altid viser de aktuelle varer, der er tættest på dig. Vi kalder dem for datovarer.

Hent app

netto_icon.png

SÅDAN GØR DU

  1. Hent den nye app "Mad Skal Spises"
  2. Gå ind i din NETTO-butik - eller i en anden madbutik.
  3. Find datovarer via din GPS - appen vil altid vise de varer, der er tættest på dig.
  4. Finder du en ikke registreret datovare i butikken så ta' et billede og upload til appen, så andre kan finde den.
  5. Køb den mængde varer du har brug for.
  6. Nu har du støttet kampen mod madspild og givet andre mulighed for at gøre en god handel.
Netto-avisen