Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LAD OS TAGE SKRALDET, SAMMEN

Den danske natur har det nu engang bedst, hvis den er fri for plastik. Derfor inviterer Netto i partnerskab med WWF Verdensnaturfonden nu alle ud at rydde op i naturen på 31 udvalgte steder i landet. Det foregår til World Cleanup Day den 21. september, og vi håber, du har lyst til at være med.

Netto sørger for, at der er affaldssække, handsker, affalds-grabbere og snacks. Affaldssækkene er i øvrigt lavet af vores eget plastikaffald. Vi tager naturligvis både plastik og alt andet indsamlet affald med og får det skaffet forsvarligt af vejen.

VIL DU GI’ EN HÅND MED?

Har du lyst til at deltage, så tag gerne familie, venner og bekendte under armen – eller kom alene og kom ud i naturen den 21. september fra kl. 10-15. Her kan alle, store som små, deltage på en af de 31 steder og hjælpe med at rydde lokalområdet for skrald og plastik, så naturen igen kan få lov at ånde og vi igen kan få lov at nyde den. Om du bruger 10 minutter eller to timer, er helt op til dig.

 

EN FÆLLES INDSATS

WWF Verdensnaturfonden deltager på udvalgte stedertil World Cleanup Day. De giver en hånd med i oprydningsarbejder, ligesom du undervejs har mulighed for at stille spørgsmål om deres arbejde for at forhindre plastik i naturen. Målet er nemlig ikke blot at indsamle plastik. Det handler også om at blive klogere på plastik, så vi sammen kan finde smartere løsninger til at sikre, at plastikken ikke fremover ender i naturen.

 

FØRST STRANDENE. NU RESTEN AF LANDET

Aktiviteten af en del af en større indsats mod plastik i naturen, som Netto har sat i værk. I foråret undersøgte vi sammen med WWF Verdensnaturfonden og danskerne en række strande for plastikaffald. Nu bevæger vi os fra strandene og ind i landet. Vi vil finde ud af, om problemet er lige så stort i resten af landet, som på strandene. For Danmark er nu engang dejligst uden plastik i naturen.

Lad os gøre en forskel for dyrelivet og naturen. Lad os ta’ skraldet, sammen!

Netto-avisen