Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hent Netto-appen

Netto-appen gør det nemt at handle ind.

Tilbud fra Netto-avisen ("Netto-avisen")

Se alle tilbuddene på en overskuelig måde og læg dem på din indkøbsliste.

Tjek prisen ("Tjek prisen")

Det er nemt at tjekke prisen på varer. Brug scanneren i appen til at scanne varens stregkode og få oplyst prisen på varen i din lokale Netto.

Hurtig indkøbsliste med tilbudsmatch ("Indkøbsliste")

Med Netto-appen kan du hurtigt og nemt lave din indkøbsliste. Netto-appen foreslår oftest købte varer og husker, hvad du køber. Den viser dig også, når dine varer er på tilbud i tilbudsavisen.

Del indkøbslisten

Du kan notere varer ned på din indkøbsliste, og derefter sende listen til din familie eller venner. Hvis du har skrevet din indkøbsliste på din tablet, kan du også sende indkøbslisten til din telefon.

Få indkøbslisten på Apple Watch

Du kan også klare indkøbene uden at hive din iPhone op af lommen. Når du har oprettet en indkøbsliste på din iPhone, så kan du tilgå indkøbslisten på dit Apple Watch og strege varerne ud, efterhånden som du finder dem i butikken. Indkøbslisten på Apple Watch er naturligvis synkroniseret med indkøbslisten på din iPhone. Og hvis du deler indkøbslisten på din iPhone med andre, kan de også tilgå indkøbslisten på deres Apple Watch.

Find butikker og se åbningstider ("Find Netto")

Du kan med funktionen ”Find Netto” finde den Netto-butik der er tættest på dig, eller søge blandt alle vores butikker. Markér din foretrukne Netto, så du nemt kan finde åbningstiderne for den. Hvis du har valgt en foretrukken butik, er det prisen i den butik, du vil se, hvis du scanner en vare med "Tjek prisen". Du kan også filtrere på butikker, der er åbne lige nu og helligdagsåbne.

Support

Hvis du har spørgsmål, ris, ros eller forslag til forbedringer og nye funktioner, så skriv gerne til vores support på kundeservice@netto.dk. Tak for hjælpen og tak, fordi du bruger Netto-appen.

Hent i App Store

Nu på Google Play

Netto-avisen