Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Information vedr. COVID-19

Du kan trygt handle i din lokale netto-butik

Danmark er ramt af covid-19, og derfor skal vi i den kommende tid passe på hinanden. Vi skal hjælpe hinanden - også når vi køber ind.

I Netto har vi igangsat flere tiltag for at passe godt på medarbejdere og kunder. Vi har fx fået afstandsmarkeringer på gulvet, håndsprit, informationsmateriale og plexiglas på vores kasselinjer.
Det håber vi, at alle bakker op om, så vi alle kommer godt og sikkert igennem den næste tid.

Vi følger situationen meget nøje og anbefaler alle at følge myndighedernes råd og vejledning. I takt med at anbefalingerne ændrer sig, vil vi naturligvis også ændre og justere i vores tiltag.

Nedenfor finder du informationer om nogen af de seneste tiltag vi har gjort i vores butikker:

ALLE NETTO-BUTIKKER LUKKER KL. 22.00

Pga. COVID-19 situationen og restriktioner på salg af alkohol efter kl. 22.00 har vi valgt at lukke alle vores butikker kl. 22.00 minimum frem til 2. Januar.

Find åbningstider for din lokale Netto-butik her.

HUSK MUNDBIND, NÅR DU HANDLER HOS OS

Det er et krav, at alle kunder og medarbejdere skal bære mundbind i detailbutikker - medmindre du ikke kan bære mundbind af helbredsmæssige årsager. Derfor skal du huske mundbind, når du handler i din lokale Netto-butik.

TJEK BESØGSTIDERNE FOR DIN LOKALE NETTO

Vi skal sørge for at handle, når der er færrest i butikken, så vi bedre kan holde afstand til hinanden - brug derfor hele åbningstiden.

I vores nye Netto+ app eller på netto.dk kan du følge med i hvor travlt der er i din lokale Netto-butik. Så har du mulighed for at planlægge dit indkøb, når der er færrest mennesker i butikken.

Vi anbefaler, at man handler én person ad gangen, og lader familien blive derhjemme.

Tjek besøgstiderne for din lokale Netto-butik her.

Netto-avisen