Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Det du mangler. Før du mangler det.

Med Fillop kan du sammensætte din egen abonnementskasse med de basisvarer, du har brug for i hverdagen, og som ikke skal på køl eller frost. Når du har bestilt de varer, der passer til dit forbrug, bliver de automatisk leveret til din dør. Vi leverer over hele landet, og du ikke behøver ikke være hjemme, når vi kommer med kassen. Du bestemmer selv, hvor tit du vil have leveret for at undgå at løbe tør. Har du brug for at tilføje eller fjerne varer i Fillop-kassen – eller ændre på leveringen – kan du nemt gøre det fra din mobil.

Du får leveret fra 29 kr. og alle varer er selvfølgelig til de faste, lave priser, som du kender fra Netto.

Lad Fillop tage sig af slæbet med toiletpapir, vaskepulver, dåsetomater og andre tunge og lidt kedelige basisvare til dit hjem. Så kan du i stedet bruge mere tid på at udvælge den modne avocado, den møre bøf, den italienske pesto og andre gode spot-varer, som du sætter pris på.

Vinder af bt's pristjek

Hurra! Fillop har de billigste online dagligvarer ifølge BT’s pristjek! Det er vi helt vildt stolte over, for det betyder, at du kan få basisvarer leveret hjem foran hoveddøren til den allerbedste pris.

Bestil din kasse på fillop.dk

Har du spørgsmål så kontakt Fillop kundeservice:​

Tlf: 89303300
Mail: kundeservice@fillop.dk

Netto-avisen