Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

BBQ-vulkankartofler

Har du lyst til at prøve en sjov og lidt anderledes kartoffelret til din næste BBQ-aften? Så prøv de her sjove vulkankartofler!

(2 personer)

  • 2 store kartofler
  • 2 jalapeños i skiver
  • 8 skiver bacon
  • 1 dl hvidløgsflødeost
  • 1 dl cheddarost
  • 1 1/2 dl cremefraiche
  • 1 spsk chilisovs
  • Tandstikker

SÅDAN GØR DU

Vask kartoflerne og dup dem tørre med et papirhåndklæde. Prik huller i ​​kartoflerne, så varmen fra dem kan undslippe. Læg hver kartoffel i sølvpapir og bag dem på grillen i 20 minutter.

I mellemtiden laver du ”vulkansovsen”: Bland cremefraiche, cheddarost, flødeost, hakkede jalapeños og chilisovs, og lad blandingen stå i køleskabet, så den er klar til senere. Gem lidt af cheddarosten til topping.

Når kartoflerne er bagt og er afkølet en anelse, kan du pakke dem ud. Skær lidt af bunden af dem, så kartoflerne kan stå oprejst uden at vælte.

potato1.png

Brug en kernehusudstikker eller en ske til at udhule ​​kartoflerne i midten. Kom ikke for langt ned, men lad et par centimeter være tilbage i bunden af hver kartoffel.

potato2.png

Nu er du klar til at fylde kartoflerne op med flødeosteblandingen. Pak herefter kartoflerne ind i bacon og fastgør baconen med tandstikkere.

potato3.png

Placer de baconindpakket kartofler på grillen i 30 minutter. Tilsæt ekstra cheddarost til sidst og lad lige osten dryppe lidt ned langs siderne. Værsgo!

potato4.png

Netto-avisen