Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hurtige ansigtsmasker du selv kan lave

Vi nærmer os julen, og travlhed og julearrangementer er måske begyndt at sætte sine spor. Vi giver dig tips til ansigtsmasker, som hurtigt kan give dig gløden tilbage. Du finder alle ingredienserne i dine køkkenskabe

Avocado- og honningmaske

Synes du din hud er blevet lidt tør, og trænger til lidt ekstra frugt, så er denne maske måske noget for dig. Brug den f.eks. før sengetid, og sørg for at smøre dit ansigt med din sædvanlige ansigtscreme bagefter.

Sådan gør du

  • 1 stk. moden avokado, som du moser
  • 1 spsk. honning

Mos avokado og honning sammen og påfør masken på ansigtet (undgå øjenområdet) Lad masken virke i 10-15 min. Og rens den derefter af med lunken vand

Husk altid at vaske dit ansigt og fjerne makeup før du lægger en ansigtsmaske

Banan- og kanelmaske

Har du fået en irriterende bums midt i juletravlheden, så er det en god ide at sætte farten lidt ned og give din hud lidt ekstra opmærksomhed, mens du dufter godt af jul med denne ansigtsmaske.

Sådan gør du

  • ½ banan (gerne overmoden)
  • 1 spsk. honning
  • 2 tsk. stødt kanel

Mos bananen godt og bland den med honning og kanel. Fordel masken i ansigtet (undgå øjenområdet) og lad ansigtsmasken virke i 10 – 15 minutter. Vask af med varmt vand.

Hvis du ikke bruger hele masken i ansigtet, så forkæl dine fødder eller hænder med resten af masken

Kokos- og sukkerskrub

Synes du, at din hud ser lidt grå og træt ud, så kan det være en god ide at give dit ansigt en blid skub, hvor du fjerner døde hudceller og støv. Denne skub kan du både bruge i ansigtet og på resten af kroppen.

Sådan gør du

  • 1-2 spsk. kokosolie
  • 3 spsk. sukker

Bland ingredienserne sammen med en gaffel. Masser ansigtet med sukkerskrubben, skub også læberne, hvis de er tørre. Vask ansigtet rent med varmt vand.

Hvis kokosolien er meget hård, kan du varme den hurtigt op ved at sætte skålen ned i et varmt vandbad, eller blande ingredienserne med hænderne

Netto-avisen