Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LIME

Danmarks største kvindemagasin

Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

I JANUAR MÅNEDS LIME KAN DU LÆSE OM…

Sangerinde Kira Skov fortæller om at leve et liv med melankoli og sorg som følgesvend. Hun har dyrket de mørkere nuancer af tilværelsen siden barndommen og mistede sin elskede i 2017. Og så prøver hun altid at være så ærlig som muligt og råbe op – både om sorg og klimakrise. Du kan også læse om en anden stor kunstner, nemlig krigsfotografen Jan Grarup, og hans tanker om at være meget væk fra sine børn for at berette om mennesker, der lever i krig.

Dyk også ned i denne måneds ’Perspektiv’, hvor vi zoomer ind på, hvordan støjen fra biler, mobiler og naboer påvirker os i hverdagen. Bliv klogere på, hvad fremtiden bringer, og få 12 klimavenlige vaner til dit 2020. Tag med til luksuriøse Macao, som er østens mødested for gamblere, adrenalinjunkies og jetsettere, hør om komiker Nikolaj Stokholms kærlighed til vingummi – og læs om de seje piger i en libanesisk flygtningelejr, der trodser religiøse ledere for at spille fodbold.

Se nærmere på det nye LIME lige her - og hent magasinet i din lokale NETTO. Rigtig god læsning!

Netto lige nu
Netto-avisen