Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LIME

Danmarks største kvindemagasin

Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

I JUNI MÅNEDS LIME KAN DU LÆSE OM…

I denne måned fejrer vi selveste Pippi som fylder 75 år, og med hende på forsiden kan magasinet LIME, som vi udgiver på 17. år i samarbejde med OTW, fejre udgivelse nr. 200.

Hurra! Den selvstændige og uregerlige Pippi Langstrømpe fylder 75 år. Hun blev verdenskendt for at sætte spørgsmålstegn ved autoriteter, normer og køn, og vi hylder hende gennem fortællingen om, hvordan vi fortsat lærer af hende i dag. Bliv også klogere på 11 kendte danskeres tanker om vores hverdag, eller læs om influencer Mette Marie Lei Langes kærlighed for sin røde murermestervilla, Coca Cola og Rittersport.  

Dyk også ned i denne måneds Rejsetema, hvor du kan blive inspireret til at besøge de smukkeste kyster i Danmark, nemlig Cold Hawaii, Stevns Klint og Det Sydfynske Øhav. Denne sommer har du god tid til at rydde op i garderoben – find ud af, hvordan du gør det smartest. I ’Udsyn’ zoomer vi ind på Madagaskar, hvor landets præsident har sat gang i en kæmpe kampagne, der går ud på at plante hele 60 millioner træer på bare få måneder. Og så kan du også drømme dig tilbage til barndommens lege i haven, og få styr på, hvordan du rydder op og får en grønnere garderobe.

Se nærmere på det nye LIME lige her - og hent magasinet i din lokale Netto. Rigtig god læsning!

Netto lige nu
Netto-avisen