Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LIME

Danmarks største kvindemagasin

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Lime.dk

Glæd dig til hver uge, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

I JUNI MÅNEDS LIME KAN DU LÆSE OM…

Politisk ordfører Pernille Skipper fortæller i et stort interview om den pyt-knap, der er nødvendig, når man arbejder som politiker. Du kan også læse om Rebecca Laudrups hverdagsvaner, skuespiller Jacob Lohmanns fascination af Shakespeare og hans kærlighed til politisk ukorrekt humor.

Lad dig derudover inspirere af værestedet Hellebro, der hjælper hjemløse med at finde tilbage til et meningsfyldt liv. I juni fejrer vi også Dannebrogs 800 års fødselsdag og dykker ned i myterne og flagets betydning. Og så kan du blive klogere på, hvorfor danskere efter 5.000 år stadig er vilde med øl.

Kom i sommerstemning med tre fine borddækninger – og let og sund mad fra Anne Hjernøe. Mangler du derudover inspiration til rejsedestination til sommer? Få inspiration til tre klimavenlige feriesteder i Danmark og snup 12 budgetvenlige råd til ferieunderholdning – så gør du både miljøet og pengepungen sommerglad.

Se nærmere på det nye LIME lige her - og hent magasinet i din lokale NETTO. Rigtig god læsning!

 

Netto lige nu
Netto-avisen