Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

DANMARKS STØRSTE KVINDEMAGASIN – ALTID LIGE VED HÅNDEN

Hent magasinet LIME i din lokale Netto og besøg lime.dk

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Lime.dk

Glæd dig til hver uge, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

Gå til Lime.dk

LIME - April

I denne måneds LIME kan du møde sangerinde og tidligere X Factor-dommer, Mette Lindberg, der engang troede, at hun ikke var god nok til at stå i front på en scene, men i dag er fuld af selvtillid og elsker at udfordre sig selv. Hun er tilbage med ny musik med bandet The Asteroids Galaxy Tour, og selv mener hun at den lange pause fra musikken – og turen forbi X Factors dommerpanel – har gjort hende mere bevidst om, hvem hun selv er. Læs om Mettes vej til succes, hvorfor hun elsker Danmark, saltlakrids og skumfiduser og ikke mindst, hvorfor hun synes, det er spild af tid at tænke på, om andre rynker på næsen af en. Og bladr så over til interviewet med Jan Gintberg, der har lært at finde sin egen sti som forælder til et barn med Downs Syndrom, og som samtidig synes, at det ikke har været en god dag, hvis der ikke har været latter.

Glæde hører der også med, når man er nyforelsket. I forårets anledning kan du også læse, præcis hvad der sker i din krop, når du bliver ramt af Amors pil. Undersøgelser viser for eksempel, at selv mad smager sødere, når du er forelsket! Og så kan du læse om noget, der måske også får din puls til at stige, nemlig hvem der egentlig har magten over din hverdag. Er det statsministeren, lobbyister eller dig selv, der styrer slagets gang? Dit eget liv kan du ikke styre, men du kan styre den fortælling, du konstruerer om dig selv, er samtidig de kloge ord i Agenda, hvor du kan få gode råd til, hvordan du fokuserer konstruktivt på din egenfortælling.

Vidste du, at april er den måned, hvor du skal til at gøre haven klar? LIME guider dig også til en smuk forårsklar have uden besøg på dyre havecentre – og viser dig, hvordan du indretter dit drivhus så det også kan bruges som en hyggekrog. Hyggeligt er det jo at være hjemme, men at rejse er at leve, fortæller Pia Olsen Dyhr om i Mit Forbrug. Og sidst, men ikke mindst, kan du i LIME tage en tur med til selveste paradis, Seychellerne, få inspiration til mormorretter med et moderne twist, få gode råd til at undgå madspild i din hverdag og meget meget mere.

Læs det nye LIME lige herRigtig god læselyst!

LIH04_01 stor.jpg

 

Netto-avisen