Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LIME

Danmarks største kvindemagasin

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Lime.dk

Glæd dig til hver uge, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

I APRIL MÅNEDS LIME KAN DU LÆSE OM…

Sangerinde Katinka Bjerregaard, der med sin ærlighed og sårbarhed, giver en del af sig selv gennem poetiske og selvironiske sangtekster. Læs også om Signe Svendsens indvendinger mod billig vin, sanger og komponist Søren Sko om sit livs store kærlighed og glæden over ikke at være helt ung længere. Og så kan du møde kvinden, der hjælper andre kvinder med at rocke deres økonomi. 

Hvorfor blafrede flaget på månen? Find ud af, hvad der er op og ned med konspirationsteorierne. Du kender nok Løvernes Konge, Mulan og ikke mindst Frost. Bliv klogere på, hvorfor vi stadigvæk elsker Disney-universet i 2019.

Snup også gode råd til, hvordan du spiser sundt og godt, uden at det koster dig en bondegård. Og mangler du inspiration til påskemiddagen? Stjæl både nye og gamle klassikere, og hold samtidig din påske med god (grøn) samvittighed. Og hvis påsken skal tilbringes i udlandet, så er det måske Dublin, du skal kigge nærmere på, hvis du er til pubs og vikinger?

Se nærmere på det nye LIME lige her - og hent magasinet i din lokale NETTO. Rigtig god læsning!

 

Netto lige nu
Netto-avisen