Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LIME

Danmarks største kvindemagasin

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Lime.dk

Glæd dig til hver uge, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

I FEBRUAR MÅNEDS LIME KAN DU LÆSE OM…

Skuespiller Marijana Jankovics, der har kæmpet benhårdt for at nå sine drømme, og aldrig har ladet modstand stå i vejen for målet. Skuespiller og operasanger Joachim Knop om at nyde hver eneste dag, og hans helt særlige forhold til marcipan. Lad dig inspirere af Anders Morgenthaler, der er en sand mester i kunsten af provokation. Og læs om den utrolige Inge, der tager kampen op mod mobning.

Bliv klogere på den nye perfekte uperfekte bølge. Det handler om ikke at dyrke en konstrueret autencitet, men at give plads til livet som det er – med alle skønhedsfejlene. Dyk ned i månedens ’Dit sunde liv’ hvor LIME kaster lys på, hvorfor man indtager en offerrolle og hvordan du kommer ud af den igen. Få det fulde overblik over den klimapolitiske debat. Udfold det helt store rejsetema om glamping og bliv inspireret til den store luksus-teltferie. Og hent syv skærmfrie, hyggelige aktiviteter du kan lave med familien i vinterferien.

Se nærmere på det nye LIME lige her - og hent magasinet i din lokale NETTO. Rigtig god læsning!

 

Netto lige nu
Netto-avisen