Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LIME

Danmarks største kvindemagasin

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Lime.dk

Glæd dig til hver uge, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

I OKTOBER MÅNEDS LIME KAN DU LÆSE OM…

Skuespiller Stine Fischer Christensen fortæller om balancen mellem at være et privat menneske og bo i Los Angeles, hvor smalltalk og netværk betyder alt. Hun har holdninger til det meste, men siger dem sjældent højt. Og så drømmer og dagdrømmer hun konstant om at gå nye veje i filmverdenen, men har ingen karriereplan. Du kan også læse om skuespiller Jesper Lohmanns forbrugsvaner eller Mogens Lykketofts behov for at grine af sig selv i en seriøs og magtpolitisk verden.

Dyk også ned i denne måneds ’Agenda’, hvor vi zoomer ind på danskernes længsel efter at gå tilbage i tiden og sætte nutiden i perspektiv. Tag med til smukke Singapore, som er det reneste land i verden, og læs om 1000 nye kvindedomstole i Pakistan. Og find opskrifter til de skønneste efterårsretter med kartofler.

Se nærmere på det nye LIME lige her - og hent magasinet i din lokale NETTO. Rigtig god læsning!

Netto lige nu
Netto-avisen