Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LIME

Danmarks største kvindemagasin

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Lime.dk

Glæd dig til hver uge, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

I NOVEMBER MÅNEDS LIME KAN DU LÆSE OM…

Tidligere tv-vært og i dag direktør for SMILfonden, Sisse Fisker, har droppet sin tv-karriere og vil aldrig lave tv på fuldtid igen. For seks år siden blev hun ramt af en ryglidelse, som gav hende stærke smerter gennem flere år, men hun formåede alligevel at bevare sit positive livssyn. Nu har hun helliget sig al sin tid til at gøre livet lidt sjovere for kronisk syge børn og deres familier. Langt om længe bruger hun sit arbejdsliv på noget, hun brænder for og hver dag nyder at lave, fortæller hun. Og hun har aldrig været lykkeligere.

Du kan også læse, hvordan sanger og forfatter Thomas Buttenschøn gør alt i verden for at være til stede, når han er sammen med sine sønner. Bliv også klogere på, hvad det nu lige er, der gør Kina til verdens næste supermagt, eller dyk ned i denne måneds ’Agenda’, hvor vi sætter fokus på kvinden, vi aldrig stopper med at fascineres af – nemlig den skønne Marilyn Monroe. Tag også med til fortryllende Kyoto, hvor du kan møde geishaer og spise blød risdej.

Se nærmere på det nye LIME lige her - og hent magasinet i din lokale NETTO. Rigtig god læsning!

Netto lige nu
Netto-avisen