Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hent magasinet LIME i din lokale Netto og besøg lime.dk

DANMARKS STØRSTE KVINDEMAGASIN – ALTID LIGE VED HÅNDEN

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden. Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Netto Lime

Glæd dig til hver måned, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

Gå til Lime.dk

Lime - Januar

 

I denne måneds LIME kan du møde den ukronede krimidronning Sara Blædel. I en alder af 52-årig er hun flyttet til New York, er i gang med en ny trilogi, og nu bliver hendes krimiserie om Louise Rick også til en amerikansk tv-serie. Men vejen til Saras forfatterkarriere har ikke været brolagt med rosenblade. For som barn var hun stærkt ordblind, og som 27-årig troede hun, at hun ville ende på invalidepension.

Når vi starter et nyt år følger intentionen om nye gode vaner gerne med. Derfor kan du i januars LIME også læse om, hvordan du nemt kan få styr på din hverdag med en bullet journal, og så er der gode nyheder! I 2018 er slankekure og heftig træning nemlig yt, nu er sundhed lig med at bruge livet på de ting, som betyder noget – ens venner og familie – og skidt pyt, hvis det ender i en lille ekstra delle. Så længe du er glad.

Og når vi nu er inde på familien, kender de fleste den med hverdagen, travlheden og det manglende overskud. Men faktisk er der noget at gøre ved det. Få gode råd fra en mor til syv (!) om, hvordan hverdagen bliver lidt mere overskudsagtig.

Sidst, men ikke mindst, reflekterer skuespiller Peter Mygind over det fede i at blive morfar og det svære ved at have angst, og så er der vidunderlige vafler på menuen i januars LIME – som endda kan reducere madspild.

Læs det nye Lime lige herRigtig god læselyst!

Netto-avisen