Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

DANMARKS STØRSTE KVINDEMAGASIN – ALTID LIGE VED HÅNDEN

Hent magasinet LIME i din lokale Netto og besøg lime.dk

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Lime.dk

Glæd dig til hver uge, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

Gå til Lime.dk

LIME - Juli

I denne måneds LIME kan du møde storsmilende skuespiller Julie R. Ølgaard til en snak om kærlighed og sorg. Julie beskriver sig selv som en uperfekt mor, for hun mener, at den perfekte mor er en illusion. At livet ikke altid bliver, som man forventer, oplevede hun på den hårde måde, da hun som 12-årig mistede sin bror. Men det har også gjort hende i stand til at leve i nuet og ikke mindst at udtrykke sin kærlighed for sine nærmeste.  

Månedens ’Mand med mening’ er forfatter Knud Romer, der i mange år levede det vilde liv med sprut og fest i lange baner. Læs, hvordan mange års overanstrengelse, den svære to’er-roman og det lidt for gode liv gjorde Knud blind på højre øje og fik ham akut indlagt på et psykiatrisk hospital i Skovlunde. Det er en naturlig del af livet at skulle tage svære valg, og det er også en naturlig del, at du nogle gange vælger forkert. Netop det sætter vi også fokus på i denne måneds Agenda, hvor en psykoterapeut forklarer, hvordan frygten for konsekvenserne af de forkerte valg styrer vores liv her i mulighedernes tidsalder.

En uundgåeligt valg er valg af tandlæge. Står du overfor en større omrokering i munden, og overvejer du at besøge en udenlandsk tandlægestol? Så kan du i denne måneds magasin også få et overblik over fordele og ulemper, du skal være opmærksom på. Og du er ikke alene om disse overvejelser, for cirka 30.000 danskere ansøger hvert år om at få deres tandlægetilskud med til udlandet. Her er priserne nemlig omkring en tredjedel af, hvad det ville koste i Danmark.

Du kan også blive klogere på børns brug af YouTube, for det er slet ikke så fladpandet, som du måske går og tror. Det kommer vi godt rundt om i Perspektiv. Og så får du din helt egen YouTube-parlør, så du i sommerferien kan imponere ungerne ved at bruge udtryk som ’Haul’, ’StoryTime’ og ’V-log’. Rigtig god juli-læsning!

Læs det nye LIME lige herRigtig god læselyst!

LIH07_01 stor.jpg

 

Netto-avisen