Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LIME

Danmarks største kvindemagasin

Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

I MARTS MÅNEDS LIME KAN DU LÆSE OM…

Radiojournalist Iben Maria Zeuthen fortæller om at søge helt ind i andre menneskers sind, når hun interviewer. Hun stræber efter den dybe samtale og blev sidste år kendt som ’hende, der gjorde Ghita Nørby vred i et interview’. Lær skuespiller Lars Brygmann bedre at kende, og få et indblik i hans tanker om ytringsfrihed, hævn og nattetanker – eller læs lidt om udenrigsminister Jeppe Kofoeds kærlighed til hjemmelavet pizza og saltkaramel-is.

Dyk også ned i denne måneds ’Perspektiv’, hvor vi zoomer ind på lykkepillen. Find ud af, hvorfor mange danskere tager dem, og om de overhovedet har en virkning. I ’Agenda’ kan du læse om, at vi får sværere og sværere ved at adskille film, musik og kunst fra personen, der står bag. Ser du Woody Allens film, og lytter du til Michael Jackson? Drøm dig væk til romantiske Paris, og læs om de seje sydkoreanere, der har helt styr på det med at genbruge madrester.

Se nærmere på det nye LIME lige her - og hent magasinet i din lokale NETTO. Rigtig god læsning!

Netto lige nu
Netto-avisen