Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LIME

Danmarks største kvindemagasin

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Lime.dk

Glæd dig til hver uge, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

Gå til Lime.dk

I NOVEMBER MÅNEDS LIME KAN DU LÆSE OM…

Skuespiller Sara Hjort Ditlevsen, der ikke er bange for at sige sin mening, har mestret kunsten i at sige fra og går forrest med følelserne i privatlivet såvel som arbejdslivet. Alberte Winding, som elsker sit ikke så dyre hjem og masser af kål. Få også inspiration til, hvordan du kommer i julestemning med de fineste adventskranse, som du sagtens selv kan lave.

Du kender det sikkert – endnu en rød prik popper op på din mobilskærm, og selvfølgelig tjekker du den. For hvad nu hvis det er vigtigt? Faktisk styrer notifikationerne dit liv, men bare rolig, der er hjælp at hente i månedens ”Agenda”.

Du kan også lade dig rive med af fire kvinder, der alle har uhelbredelige sygdomme. Deres ord vil i den grad få dig til at værdsætte alle livets små øjeblikke. Og apropos livet, kan du i denne måned også læse, hvorfor det er en god idé at skære lidt ned på fitness – og i stedet gøre en indsats på den menneskelige konto.

Se nærmere på det nye LIME lige her - og hent magasinet i din lokale NETTO. Rigtig god læsning!

 

Netto lige nu
Se flere
Netto-avisen