Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LIME

Danmarks største kvindemagasin

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Lime.dk

Glæd dig til hver uge, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

I DECEMBER MÅNEDS LIME KAN DU LÆSE OM…

 

Den herlige Emma Gad, som du sikkert kender bedst som forfatter til etikettebogen ’Takt og tone’, men som overraskende nok var alt andet end en stram tante – hun brugte nemlig sit liv på at udfordre sin stokkonservative samtid. Fordyb dig også i månedens Perspektiv, hvor vi kigger tilbage på de sidste 100 års dannelse, hvor vi undersøger, hvordan vi dog gik fra at sige ”undskyld frøken” til ”fuck dig” til hinanden.

December måned kalder selvfølgelig også på hygge, julestemning og det årlige julegaveræs. Dog behøver du hverken tømme kontoen, eller stå i kø i butikkerne i uendelighed, for i denne måneds LIME får du de bdeste tricks til nemme, hjemmelavede julegaver, nem og flot DIY-indpakning og ikke mindst tips til en mere sparsommelig jul, der ikke går ud over hyggen. Læs også, om 2018s vigtigste begivenheder fortalt fra A-Z. Og lad dig også inspirere af realistiske nytårsforsæt, som du rent faktisk kan holde.

Se nærmere på det nye LIME lige her - og hent magasinet i din lokale NETTO. Rigtig god læsning!

 

Netto lige nu
Netto-avisen