Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LIME

Danmarks største kvindemagasin

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Lime.dk

Glæd dig til hver uge, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

I AUGUST MÅNEDS LIME KAN DU LÆSE OM…

Skuespiller Sus Wilkins, som er kvinden der kan (næsten) det hele, altid venter på det næste eventyr og som ikke er så glad for janteloven. Du kan også læse om bageblogger Ditte Julie Jensens guilty pleasure – og komiker Jonatan Spang, der mener at humor og alvor er to sider af samme sag.

Tror du på den store kærlighed og en soulmate? Dyk ned i månedens Agenda, når vi sætter fokus på det forvrængede kærlighedsbillede. Bliv også klogere på, hvordan kreativitet gavner dit humør og din hjerne – og hvordan du slipper fantasien løs. Læs, og bliv klogere på, om vi er på vej mod en hverdag med robotter og kunstig intelligens. Smørrebrød er altid en sikker vinder – få seks sommeropskrifter, som med garanti smager skønt.

Rejsen i augustmagasinet går til den romantiske by Firenze, der inviterer på kunstskatte, grønne oaser og det uimodståelige italienske køkken.

Se nærmere på det nye LIME lige her - og hent magasinet i din lokale NETTO. Rigtig god læsning!

Netto lige nu
Netto-avisen