Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

LIME

Danmarks største kvindemagasin

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Lime.dk

Glæd dig til hver uge, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

Gå til Lime.dk

I SEPTEMBER MÅNEDS LIME KAN DU LÆSE OM…

Vild med dans-værtinde, beautyqueen, direktør, idémager, performer, mor og selvstændig er blot et lille udpluk af titler, man kan sætte på Christiane Schaumburg-Müller, som i denne måneds LIME fortæller helt ærligt om selvdisciplin og personlige grænser. Du kan også læse om tv-vært og forfatter Abdel Aziz Mahmouds vej til kærlighed – og hvordan han sprang ud på tv-skærmen. Og ikke mindst møde komiker Ruben Søltoft, der øver sine shows på et tag.

Det kan være temmelig forbudt at sige ’nej’ i vores samfund, hvor det giver status at have masser af overskud. I september måneds LIME kan du læse, hvorfor det er vigtigt, at du sætter grænser og respekterer dine egne behov. Du kan også få gode råd til, hvordan du ikke falder i de gængse fælder, når det kommer til deal-sites på nettet, og så kan du også finde to lægers perspektiv på, hvorfor der generelt er mest videnskabelig fokus på mandekroppen – og alt for mange myter om kvindekroppen.

Vi er altid på jagt efter det næste unikke sted, vi kan rejse hen. Derfor tager LIME dig i denne måned også med til autentiske destinationer som Papa Ny Guinea, Alaska og Buthan, hvor du finder henholdsvis stammekultur, vilde dyr og buddhistisk lykke. Hvis du hellere vil bruge efterårsfridagene derhjemme, kan du sætte dig ned med magasinets guide til at hækle og sy – eller måske få styr på, hvordan du luger ud i alle dine abonnementer. Måske skal du også ud at shoppe lidt, og i den forbindelse kan vi fortælle, at leopardprikker er hotte igen!

Se nærmere på det nye LIME lige her - og hent magasinet i din lokale NETTO. Rigtig god læsning!

 

Netto-avisen