Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hent magasinet LIME i din lokale Netto og besøg lime.dk

DANMARKS STØRSTE KVINDEMAGASIN – ALTID LIGE VED HÅNDEN

Lime.dk og Magasinet LIME er dit hverdagsunivers sprængfyldt med inspiration til at gøre din dagligdag sjovere, tips til at gøre den nemmere og artikler, der sætter perspektiv på dit liv og vores fælles verden. Lime.dk og magasinet LIME udgives i samarbejde med Netto.

Tjek LIME ud på lime.dk, og hent magasinet første torsdag i måneden i din lokale Netto. Det er helt gratis!

Netto Lime

Glæd dig til hver måned, hvor du får spændende interviews, lækre opskrifter, fordybende artikler og masser af idéer til, hvordan du får mere overskud i hverdagen.

Gå til Lime.dk

Lime - Oktober

I denne måned kan du møde ’Vild med dans’-værtinden Sarah Grünewald, der altid har betragtet sig selv lidt som en kamæleon, der kunne tilpasse sig sine omgivelser; Om det var modeverdenen, blandt punkere eller havnearbejdere. Men på et tidspunkt blev hun i tvivl om, hvem hun egentlig selv var.

Efteråret er kommet ind over Danmark og flere af os går og hoster og nyser. Men hvad er det egentlig, der udløser vores trang til at nyse? Det kan du læse om i denne måneds Lime. 

Skal du kun læse en artikel i LIME i denne måned, så sørg for, at det bliver interviewet med Martin Brygmann. Han fortæller sine tanker om kvinder, livet og det at være forældre. For ham er det en vigtig lære, at man skal mislykkes som forældre.

Det er også i den her måned, du kan læse om, hvordan Janne Kjærsgaard bruger dukketeater og eventyr til at give børn et pusterum fra en hård virkelighed. I rollen som dragepasser besøger hun børn af kriminelle i landets fængsler og spreder glæde blandt syge børn på Rigshospitalet som Den Blå Heks.

Sidst men ikke mindst kan du blive inspireret af nogle lækre og sunde opskrifter til børnenes madpakker, der også er dejlige lette at pakke. Du kan blandt andet finde opskrifter på hjemmebagt sandwichbrød og æggemuffins.

Læs det nye Lime lige her - Rigtig god læselyst.

Netto-avisen