Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Alt i en gryde - Pasta med løg og champignon

Denne pastaret har smør, fløde, sukker og vin på listen over ingredienser. Den er fyldig og lækker og det bedste er at det hele bliver lavet i én gryde på 30 minutter.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer






Vin & Spiritus

2. Sådan gør du
  1. Grøntsager

    Smelt smørret og brun farin i en gryde og steg siden finthakket løg i ca 10 minutter. Hæld vinen over og lad simre indtil vinen er evaporeret. Tilføj champingnon i tynde skiver samt fint hakket hvidløg. Rør godt rundt og lad stege yderligere i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber.

  2. Pasta

    Kom 1 L vand og 20 g boullion (eller to terninger) i gryden med løg og svampe. Bring det i kog før du tilføjer pastaen, timian og laurbærblade. Rør rundt og lad koge til pastaen er al dente. Husk at røre regelmæssigt rundt undervejs.

    Når det meste af væsken er forsvundet og pastaen har den rigtige konsistens, kom fløde og chiliflager. Rør rundt.

    Rør til sidst osten i gryden og smag til med salt og peber.

    Hvis du ikke kan leve uden kød kan du snildt tilføje grillet kylling eller bacon.

3. Servering
Server det hele i gryden. Put nogle stilke frisk timian ovenpå til pynt.
Alt i en gryde - Pasta med løg og champignon
Netto-avisen