Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

And, salat og radiser

Når det er grillsæson er and et godt og utraditionelt alternativ. Her er andebrystet serveret med en simpel salat og grillede radiser.

40 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt



Kød & Fisk

Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Salat og vinaigrette

    Vask salaten og riv bladene af. Skær radiserne i halve og pluk brøndkarsen.
    For Vinaigretten skal alle ingredienserne piskes sammen. Lad ingredienserne hvile, mens anden forberedes.

  2. And

    Lav et snit i fedtet i andebrysterne og krydr dem med salt og peber.
    Grill brysterne med fedtsiden nedad, indtil overfladen er lækker brun og sprød. Vend kødet, og grill i 10 minutter. Tag andebrysterne af grillen, og lad dem hvile i 10-15 minutter.

    Imens skal halvdelen af radiserne grilles med en smule olivenolie. Lad den resterende halvdel være rå.

3. Servering
Skær andebrysterne i skiver, og arrangér skiverne med den grillede salat, radiserne, vinaigretten og toppet med urterne. Servér retten med brød.
And, salat og radiser
God smag i mailboxen
Netto-avisen