Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Andebryst med clementin & granatæble

En lækker salat med saftig and, sprød kål, syrlig clementin og knasende granatæblekerner

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Rids skindet på andebrystet og steg det 8 min. på skindsiden ved jævn varme.
    Hæld fedtet fra, vend og steg på kødsiden i endnu ca. 8 min. Krydr med salt og peber.
    Skær top og bund af clementinerne og skær skrællen af tæt til kødet. Skær clementinerne i skiver og halver de største.
    Halver granatæblet og bank/bræk kernerne fri af hinderne.
    Riv salat og kål i mindre stykker og vend dem i en marinade af olivenolie, eddike, sennep, honning, salt og peber.

3. Servering
Skær andebrystet i tynde skiver og anret dem på en bund af salat, kål og clementin. Drys med granatæblekerner og grofthakkede hasselnødder og server.
Andebryst med clementin & granatæble
God smag i mailboxen
Netto-avisen