Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Asiatisk svinefilet med ris og lynstegt grønt

Svinefilet stegt i soja med ingefær, citrongræs og honning.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Frost

Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Brun svinefileten hurtigt på panden i lidt olie.
    Vend den dernæst i en marinade af finthakket ingefær og citrongræs blandet med soja og honning, og kom det i et ovnfast fad.

    Steg svinefileten ca. 40 min. ved 175°C.
    Brug et stegetermometer. Den er færdig når centrumtemperaturen er 63°C.

    Kog risene som anvist på emballagen.

    Skyl ærter og forårsløg.
    Snit ærterne på langs og forårsløgene meget skråt.

    Lynsteg bønnemix i lidt olie ved rigtig god varme ca. 4 min.
    Kom ærter og forårsløg ved og steg endnu et par minutter så grønsagerne stadig har bid.
    Si stegeskyen og smag til.

    Skær kødet i tynde skiver.

3. Servering
Server med ris og lynstegte grønsager og kom lidt af skyen hen over kødet.
Asiatisk svinefilet med ris og lynstegt grønt
Netto-avisen