Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Avocado-tunmousse på sprød tærtebund

Sprød tærtebund af knækbrød, solsikke- og græskarkerner med cremet mousse af avocado og tun toppet med agurk og karse.

40 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kolonial & Drikkevarer




Frugt & Grønt




Mejeri & Ost

2. Sådan gør du
  1. Tærtebunde af knækbrød, solsikkekerner og græskarkerner

    Smelt smørret i en gryde.
    Knust knækbrødene i en pose med en kagerulle eller kødhammer.
    Vend de knuste knækbrød, solsikkekerner og græskarkerner sammen med smørret og fordel i 6 små tærteforme beklædt med bagepapir i bunde.
    Tryk massen godt sammen og sæt dem på køl.

  2. Avocado-tunmousse

    Sæt tunen til afdrypning.
    Findel avocadokødet med en stavblender eller i en foodprocessor sammen med tun og citronsaft.
    Smag moussen til med salt og peber.

    Riv agurken i strimler og vend dem i lidt citronsaft.

3. Servering
Løsn bundene og anret forsigtig på tallerkener, kan god smuldre lidt.
Læg en kugle mousse oven på og pynt med agurkestrimler samt karse.
Server straks.
Avocado-tunmousse på sprød tærtebund
Netto-avisen