Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Bagt æblekage med musliknas & is

En skøn og hurtig dessert der hurtigt kan trylles frem til uventede gæster eller pludselig lækkersult.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Mejeri & Ost

Frost

Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Halver æblerne, fjern kernehusene og skær dem i både.

    Læg æblerne i et ovnfast fad eller små ovnfaste portionsskåle og drys med 100 g sukker blandet med vaniljekorn.

    Bland resten af sukkeret med hvedemel, granola og hakkede mandler og smuldr smørret i blandingen.

    Kom blandingen hen over æblerne og bag kagen ca. 15 min. ved 200°C.

3. Servering
Server kagen lun med vaniljeis.
Bagt æblekage med musliknas & is
God smag i mailboxen
Netto-avisen