Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Bagt fisk med grøntsager

En nem og nærende aftensmad til hele familien.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Fisk

    Vask og tør fisken. Krydder med salt, peber og lidt chiliflager. Brug en vægt og del fisken i 4 stykker a 125 g pr. stk.

  2. Grøntsager

    Skær aubergine i skiver, knæk enden af asparges og skær tomaterne i halve.

  3. Pak ind

    Kom 2 skiver aubergine, 2 asparges og 4 halve tomater på et stykke bagepapir. Hæld lidt olivenolie over, samt lidt citronsaft, salt og peber. Læg 125 g fisk ovenpå og top med få blade basilikum. Luk pakken. Gentag indtil du har 4 pakker.

  4. Bag

    Bag i 200 graders varm ovn i ca. 15 minutter.

3. Servering
Servér fisken med nye danske kartofler.
Bagt fisk med grøntsager
Netto-avisen