Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Bagte cherrytomater med parmesan & kryddersmør

Cherrytomater bagt med smør, urter og revet parmesan. Perfekt tilbehør til f.eks. grillet laks eller porchetta.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt




Mejeri & Ost


2. Sådan gør du
  1. Bagte cherrytomater med parmesan & kryddersmør

    Skyl og placer cherrytomaterne på et stort stykke bagepapir.

    Hak krydderurterne og snit forårsløget fint.
    Rør urter og løg sammen med smør samt 2/3 af parmesanen.

    Fordel smørret hen over tomaterne og luk papiret sammen som en lille pakke.

    Pak den dernæst ind i alufolie og grill tomaterne ca. 20 min. på grillen.

3. Servering
Åbn pakken og riv resten af parmesanen hen over tomaterne. Server straks f.eks. til laks eller porchetta.

Tip! Lav dobbelt portion kryddersmør og kom det hen over en side laks. Grill den indirekte ca. 20 min.
Bagte cherrytomater med parmesan & kryddersmør
God smag i mailboxen
Netto-avisen