Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

BBQ glaseret svinekam med grillede auberginer

BBQ svinekam stegt med rosmarin og citron og glaseret i honning og citronsaft. Saftigt og fuld af smag og med skønne bagte auberginer toppet med tomat og feta.

90 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Hak rosmarinen fint.
    Bland 2/3 af rosmarinen med revet citronskal og drys det ud over kødet.

    Grill kødet indirekte i 60 min. Rør citronsaft samt honning sammen og kom det hen over kødet. Grill endnu ca. 10 min. til stegen er glaseret og centrumtemperaturen er 63°C.

    Halver auberginerne og pensl skærefladen med olivenolie. Grill dem på skærefladen ved direkte varme i 6 min. Vend drys skærefladen med resten af rosmarinen og grill dem indirekte i 20 min.

    Halver tomaterne og fordel dem oven på auberginerne, krydr og dryp med ekstra olie. Bag dem endnu 10-15 min. til de er møre.

    Smuldr osten hen over.

3. Servering
Skær kødet i skiver, drys evt. auberginerne med hakkede krydderurter og server.
BBQ glaseret svinekam med grillede auberginer
Netto-avisen