Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Braiserede svinekæber i pasta

Møre svinekæber braiseret i vin indpakket i lufttørret skinke og salvieblade.

90 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt





Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer



Vin & Spiritus

2. Sådan gør du
  1. Check at kæberne er pudset ordentligt af.
    Hak løg og hvidløg og snit bladsellerien fint.
    Brun kæberne på begge side.
    Brun løg, hvidløg og bladselleri til løgene er klare.
    Læg et salvieblad på hver kæbe og dæk med en ½ skive skinke.
    Kom kæberne tilbage i gryde og steg dem på skinkesiden 2 min.
    Hæld marsala hen over, kog kraftigt ind og tilsæt bouillon.
    Lad det simre under låg i 1½ time til kæberne er godt møre.
    Tag dem op og hold dem varme. Si skyen, skum fedtet af og kog ind til konsistensen er som tynd sirup.
    Smag til.

    Kog pastaen som anvist.
    Steg resten af salviebladene i smør til de er sprøde, tilsæt spinat og steg til spinaten falder sammen.
    Vend pastaen i salviesmørret og smag til.

3. Servering
Anret kæberne på pastaen og drys godt med revet parmesan.
Server straks.
Braiserede svinekæber i pasta
Netto-avisen