Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Braiseret oksespidsbryst med urter, svampe & blommer

Skøn efterårs ret med masser af urter og svampe.

320 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt







Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Brun kødet i lidt olie på en varm pande og vend det i en blanding af knust hvidløg, revet citronskal og hakket rosmarin.
    Læg det i en stegegryde med låg eller stegeso, kom et par persillekviste ved og hæld hvidvin over.
    Krydr med salt og peber, læg løg i både rundt om og læg låget på.
    Sæt kødet i ovnen ved 125°C i 4 timer.

    Rens svampene, skær dem i lidt mindre stykker og rist dem let i lidt olie.
    Halver blommerne og fjern stenene.

    Vend kødet, kom svampe og blommer ved og læg igen låg på.
    Sæt det tilbage i ovnen i endnu 1 time.

    Si skyen og kog ind til det halve.
    Hæld den indkogte sky over kødet.

3. Servering
Drys med hakket persille og server med brød, pasta eller kartofler.
Braiseret oksespidsbryst med urter, svampe & blommer
Netto-avisen