Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Brioche burgerboller

Klassiske franske brioche burgerboller med sesam.

140 min.
8 personer
1. Hvad skal du bruge?
Mejeri & Ost




Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Lun mælken og rør gæren ud i den lune mælk.
    Kom æg og sukker ved og rør det godt sammen.
    Tilsæt 500 g hvedemel og salt og rør dejen sammen.
    Smuldr smørret i og tilsæt resten af melet og ælt dejen til den er blank og smørret er godt indarbejdet i dejen.

    Lad dejen hæve tildækket et lunt sted 1 time.

    Del dejen i 8-10 store stykker og form til boller uden af slå luften ud af dejen.
    Læg dem på en bageplade, pensl med æg og drys med sesam.
    Lad dem hæve endnu 1 time til dobbelt størrelse.

    Bag bollerne ved 200°C i ca. 15 min. til de er gyldne.

    Afkøl på rist.

3. Servering
Nyd bollerne friskbagte.

Overskydende burgerboller kan sagtens fryses til senere.
Dejen er også perfekt til Hotdog brød.
Brioche burgerboller
God smag i mailboxen
Netto-avisen