Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Broccolisalat med vindruer og bacon

En virkelig lækker broccolisalat med små søde vindruer.

20 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Skyl broccolien og del den i små buketter.
    Skær det største i skiver.
    Blancher broccolien ½ min. i letsaltet vand og skyl i koldt.

    Skyl og halver vindruerne, pil og skær rødløget i tynde skiver.

    Rør mayonnaise sammen med æbleeddike og honning og smag til.

    Vend broccoli, rødløg og druer i dressingen.

    Steg baconen sprød, læg den på et stykke køkkenrulle og knus den en anelse.

3. Servering
Drys salaten med knust bacon og grofthakket mandler og server evt. med et let drys kørvel eller dild.
Broccolisalat med vindruer og bacon
Netto-avisen