Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Butterdej med urtecreme, laks og marineret fennikel

Simpel lille anretning med butterdej bagt med Grana Padano og anrettet med urtecreme, røget laks og marineret fennikel.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Rul butterdejen ud og del den i 8 lige store stykker.

    Læg dem på en bageplade, drys med revet Grana Padano og bag dem ca. 12 min. ved 200°C til de er gyldne og sprøde.
    Afkøl på rist.

    Snit fennikelknolden super fint og vend den i en marinade af olivenolie, citronsaft, salt og peber.

3. Servering
Fordel flødeosten på butterdejen og top med laks og fennikel. Pynt med lidt af den grønne top samt brøndkarse.
Server straks.
Butterdej med urtecreme, laks og marineret fennikel
Netto-avisen