Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Cheesecake med bastogne kiks

Cheesecake med crumble af bastogne kiks, æblekompot og mascarponecreme med vanilje og citron.

30 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt


Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Cheesecake med bastogne kiks

    Knus bastogne kiks og hak mandlerne.
    Vend dem i smeltet smør og sæt det til afkøling.

    Pisk mascarpone, kornene fra en ½ vaniljestang, citronskal og saft fra en ½ citron samt flormelis til en tyk og luftig creme.
    Vend yoghurten i, smag til og sæt det på køl.

    Skær æblerne i tern.
    Bring æbletern, ½ vaniljestang, citronskal og saft fra en ½ citron og sukker langsomt i kog.
    Kog til kompot ca. 10 min. og afkøl.

3. Servering
Fordel bastogne crumble, mascarponecreme og æblekompot lagvis i portionsglas og server.
Cheesecake med bastogne kiks
God smag i mailboxen
Netto-avisen