Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Chokoladeboller med perlesukker

Hjemmebagte chokoladeboller med Løgismose mørk bagechokolade og hvedemel. Sprøde uden på og dejlig bløde inden i.

142 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kolonial & Drikkevarer





Mejeri & Ost




2. Sådan gør du
  1. Chokoladeboller med perlesukker

    Lun mælken og opløs gæren heri.
    Bland ét æg, hvedemel, sukker, salt og smør i mælken og ælt dejen i ca. 10 min. til den er fin og glat.
    Herefter tilsætter du grofthakket chokolade og fordeler det jævnt i dejen.
    Lad dejen hvile i 1,5 time.

    Del herefter dejen i 10 klumper.
    Rul dejklumperne, en ad gangen, mellem håndfladen og bordet.
    Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, dæk dem med et viskestykke og lad dem hæve til dobbelt størrelse.

    Pensl herefter boller med et pisket æg og drys med perlesukker.

    Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i 10 – 12 min.

3. Servering
Server chokoladebollerne lune med et godt lag smør.
Chokoladeboller med perlesukker
Netto-avisen