Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Citrusstegt svinesteg & citrus-kålsalat

Saftig steg med skøn mild smag af citrus og knasende sprød svær serveret med en frisk og salat.

75 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Brød

Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Gnid sværen godt med salt, sørg for at saltet kommer ned imellem sværene. Krydr kødet med peber og saften fra 2 clementiner. Læg stegen i en bradepande og læg evt. en skrællet kartoffel under, så sværen ligger lige.

    Sæt den i en kold ovn og stil temperaturen på 200C. Steg stegen ca. 1 1/4 time. Brug et stegetermometer, stegen er færdig når centrumtemperaturen viser 65C. Hvis sværen ikke er sprød, når der er gået 1 time, hældes skyen fra og temperaturen skrues op til 250C.

    Skær skrællen af clementinerne tæt til kødet og skær fileterne fri af hinderne. Pil skrællen af pomeloen og pil fileterne ud af hinderne. Snit grønkålen og bland med clementiner, pomelo og grofthakkede valnøddekerner.

    Lav en dressing af olivenolie, eddike, honning, salt og peber og hæld den over salaten.

3. Servering
Skær kødet i skiver og server med salat og rugbrød.
Citrusstegt svinesteg & citrus-kålsalat
Netto-avisen