Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Cremet kartoffelsalat med hjertesalat

Nye kogte kartofler vendt i lækker cremet dressing med sennep og kapers og blandet med sprød hjertesalat, salatløg og karse.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Skrub skindet af kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand, ca. 15 min. og afkøl.

    Rør cremefraiche, mayonnaise, dijonsennep, hvidvinseddike, sukker og kapers sammen og smag dressingen til med salt og peber.

    Vend kartoflerne i dressingen og lad dem trække lidt.

    Skyl salaten og del den i blade. Pil og snit løget fint.

3. Servering
Anret kartoffelsalaten på et fad blandet med salatblade og løg, drys godt med klippet karse og brøndkarse og server.
Cremet kartoffelsalat med hjertesalat
God smag i mailboxen
Netto-avisen