Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Dadeltærte med mandler & macadamia

Sprød mørdej med mandelmel fyldt med dadler, mandler og salte macadamia nødder i farin karamelcreme.

60 min.
9 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kolonial & Drikkevarer







Mejeri & Ost



2. Sådan gør du
  1. Bland hvedemel, mandelmel og flormelis, smuldr smørret i melet og saml hurtigt dejen med et æg.

    Lad dejen hvile 30 min. i køleskabet.

    Rul dejen ud og læg den i en tærteform ca. 24 cm i diameter.

    Læg dadlerne i bunden af tærten.

    Bring fløde og farin i kog og kog til sukkeret er opløst.
    Afkøl og pisk ægget i den lune karamel.

    Bland med mandler og nødder og hæld massen hen over dadlerne.

    Bag tærten nederst i ovnen i ca. 30 min. ved 175°C til bunden er sprød og gylden.

    Afkøl tærten på en rist.

3. Servering
Server tærten kold drysset med flormelis sammen med is, flødeskum eller cremefraiche.
Dadeltærte med mandler & macadamia
Netto-avisen