Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Dhal med røde linser, blomkål & spinat

En mættende vegetarisk grønsagsgryde med røde linser, chili, gurkemeje og karry.

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt






Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer







2. Sådan gør du
  1. Del blomkålen i buketter og snit chilien fint.
    Hak løget og halver tomaterne.
    Hak hvidløg, løg og chili uden kerner fint.

    Skyl linserne og kog dem 8 min. i letsaltet vand.

    Sauter løg, chili, karry, gurkemeje og spidskommen i olie 1 min.
    Kom blomkålen ved og steg 3-4 min.
    Tilsæt tomater, linser samt bouillon og lad det simre 4 min. svag varme.
    Kom spinaten ved, kog endnu 1 min. og smag til.

3. Servering
Server pyntet med frisk koriander og med SPIR Soja’gurt til.
Dhal med røde linser, blomkål & spinat
Netto-avisen