Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Entrecôte med syltet grillet agurk og løg

Entrecôte serveret som engelsk bøf med syltet grillet agurk, løg-confit, skysauce og kartofler.

60 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Kolonial & Drikkevarer








Mejeri & Ost


Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Entrecôte

    Steges som anvist på pakken. Mens kødet trækker, laves saucen på kødpanden.

  2. Syltet grillet agurk

    2 små agurker
    1 dl hvidvinseddike
    1 dl sukker
    ½ dl vand

    De 2 små agurker halveres på langs og grilles hårdt på en grillpande på skærefladen.
    Kog en lage af eddike, sukker og vand. De grillede agurker lægges i den lune lage og sylter frem til servering.

  3. Løg-confit

    2 løg
    50 g smør
    1 hvidløg, finthakket
    1 tsk sherryeddike
    Salt og peber

    I en tykbundet gryde smeltes smørret.
    De 2 løg pilles og skæres i tynde strimler.
    De svitses ved svag varme i smøret til de er gyldne og helt møre.
    Finthakket hvidløg tilsættes og det hele tilberedes yderligere 5 minutter.
    Sherryeddiken tilsættes og løgene koges hurtigt op i sherryeddiken og smages til med salt og peber.
    Løg-confiten holdes varm til servering.

  4. Sauce

    1 dl hønsesky
    1 dl kalvesky
    1 tsk dijonsennep
    1 spsk sherryeddike
    25 g smør
    Salt og peber

    Kødpanden koges af med sherryeddike og hønsesky og kalvesky tilsættes.
    Det hele reduceres ned til god smag og konsistens.
    Lige inden servering monteres saucen med sennep og koldt smør og smages til med salt og peber.

  5. Nye løg

    4 nye små løg ordnes og renses. Lige inden servering koges løgene møre i saucen.

3. Servering
Det stegte kød anrettes på en tallerken sammen med den lune løg-confit, de lune syltede agurker og de kogte løg.
Saucen serveres ved bordet.
Som tilbehør kan du servere kogte kartofler vendt i krydderurter.
Entrecôte med syltet grillet agurk og løg
Netto-avisen