Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Falafel med grillet agurk og avocado i fladbrød

Velsmagende falafel lavet på Løgismose økologisk plantefars med bønner og grønne ærter, serveret med grillet agurk og avocado i fladbrød.

45 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt






Brød

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
  1. Falafel

    Form runde falafler af Løgismose økologisk plantefars med en ske i hånden og steg dem enten i friture eller på panden ved middelvarme i ca. 10-15 min.

  2. Grillet agurk

    Agurkerne skæres igennem på langs, smøres med lidt olie og lægges på en brandvarm pande i ca. 3 min. til de har fået farve. Krydres med salt og peber og sættes til side på en tallerken.

  3. Skåret grønt og brød

    Avocado, chili, koriander og lime skæres ud.

    Fladbrødene varmes på en tørpande til de begynder at bule op.

    Er der unger ved bordet, der er særligt glade for gulerødder eller peberfrugt, er der selvfølgelig også plads til det, I bestemmer.

3. Servering
Anret det hele i små skåle, og sæt det på bordet, så familien selv kan samle sit eget fladbrød.
Falafel med grillet agurk og avocado i fladbrød
Netto-avisen