Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Fiskelasagne med tomat, spinat og frisk mozzarella

En nem lasagne lavet på torskefars, spinat og passata lagt lagvis med lasagneplade, bechamelsauce og frisk mozzarella.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt

Mejeri & Ost




Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Bechamelsauce

    Smelt smørret i en gryde, drys melet i under omrøring og tilsæt mælken lidt ad gangen mens der pisket, så klumper undgås.

    Kog saucen igennem og smag med muskatnød, salt og peber.

  2. Fiskelasagne

    Bring tomatpassata og bouillon i kog, tilsæt spinat og kog 5 min.
    Kom pesto ved og smag til.

    Skær mozzarella i tynde skiver.

    Kom lidt tomatsauce i bunden af lasagnefadet, dæk med lasagneplader, læg ¼ af fiskefarsen i et jævnt lag oven på, kom lidt tomatsauce, dernæst bechamelsauce hen over samt tynde skiver mozzarella.
    Fortsæt lagvis og slut af med mozzarella.

    Bag lasagnen ca. 25 min. ved 200°C.

3. Servering
Skær den i passende stykker og server gerne med salat.
Fiskelasagne med tomat, spinat og frisk mozzarella
Netto-avisen