Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Flæskestegssandwich med råmarineret rødkål

Saftig steg og sprød svær i sandwichbolle smurt med aioli og fyldt med sprød salat og råmarineret rødkål

75 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Brød

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Gnid sværen godt med salt, sørg for at saltet kommer ned imellem sværene.

    Krydr kødet med peber og grill det ved indirekte varme i ca. 1 time & 15 min. til sværen er sprød og centrumtemperaturen er 65°C.

    Vend den snittede rødkål i en marinade af olivenolie, rødvinseddike, honning, salt og peber. Drys med persille og lad kålen trække 30 min.

    Lun og flæk bollerne. Smør dem med aioli og kom salat på underen.

3. Servering
Skær kødet i skiver og læg det imellem bollerne sammen med rødkål. Server straks.
Flæskestegssandwich med råmarineret rødkål
God smag i mailboxen
Netto-avisen