Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Frikadeller med druesalsa

Frikadeller smagt til med chili, ingefær og soja serveret med grønne og blå druer vendt i chili-limemarinade.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt








Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Rør kødet sejt med soja og tilsæt ingefær, knust hvidløg, 1 finthakket chili, ½ dl hakket koriander, æg og rasp. Rør det godt sammen og lad det hvile 10 min.

    Skær druerne i mindre stykker og vend dem i en marinade af olie og limesaft. Tilsæt snittet chili og forårsløg, hakket rødløg og koriander. Bland det hele godt, smag til og lad det trække.

    Form farsen til små frikadeller og steg dem ca. 5 min. på hver side.

3. Servering
Server med salsa og fx en salat af grillede kartofler.
Frikadeller med druesalsa
Netto-avisen