Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Fyldt svinemørbrad med salatost og oliven

Svinemørbrad, flækket og fyldt med oliven og salatost. Grilles og serveres med masser af bagte tomater.

40 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt


Brød

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
  1. Puds mørbraden og flæk den på langs. Brun kødet ved direkte varme 5 min. og læg den i en foliebakke.

    Fyld mørbraden med oliven, salatost og pesto, gem halvdelen af olivenen til senere.

    Halver tomaterne og læg dem i foliebakken rundt om kødet. Krydr med oregano, salt og peber og grill ved indirekte varme i 25 min.

3. Servering
Skær kødet i pæne skiver og server med tomater og brød.
Fyldt svinemørbrad med salatost og oliven
God smag i mailboxen
Netto-avisen