Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Fyldte mini snackpeber med friskost

Mini snackpeberfrugt bages og fyldes med en skøn creme af hvidløgsfriskost rørt med cremet salatost og friske krydderurter.

40 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt



Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Stil ovnen på 180°C varmluft.

    Skær toppen af peberfrugterne, fjern forsigtigt kernehuset med en lille kniv og skyl dem godt.

    Kom dem i en pose med ½ dl olivenolie, ryst godt og læg dem i en bradepande.

    Kom lidt salt ved og bag dem ca. 20 min.

    Smuldr salatosten og rør den sammen med friskost og urter så den er ensartet og cremet.

    Smag til med salt, peber og olivenolie.

    Kom creme i en sprøjtepose og fordel den i let afkølede peberfrugter.

3. Servering
De kan serveres lune eller gemmes i en lufttæt beholder i køleskabet og nydes kolde senere.
Fyldte mini snackpeber med friskost
God smag i mailboxen
Netto-avisen