Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Glaserede æbler

Friske æbler pakket ind i en tynd skal af sukker og drysset med knuste macarons.

30 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Øvrige


Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Vask æblerne, fjern stilk og blomst og tør dem godt.

    Stik pindene i æblerne fra blomst til stilk og stil dem på et stykke bagepapir penslet med olie.

    Bring sukker, vand og glucosesirup i kog i en gryde og lad det koge for svag varme til sukkeret er opløst.

    Kog lagen.
    Tjek at lagen er færdig: stik en pind i den, hold pinden derefter under koldt vand og se om lagen stivner og bliver hård. Først da er den klar til brug.

    Dryp æblerne et ad gangen i den varme lage, vend dem over gryden til overskydende lage er dryppet af.

3. Servering
Stil æblerne på bagepapir og drys straks med knuste macarons, kokos og nødder.
Glaserede æbler
God smag i mailboxen
Netto-avisen