Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Græsk bruschetta & små lammespyd

Grillede brød med tomat, oliven og feta serveret sammen med små kødboller lavet på hakket lammekød krydret med citron, hvidløg og oregano.

30 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Brød

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Rør kødet sejt med salt og tilsæt knust hvidløg, revet citronskal, oregano, 1 spsk hakket persille, rasp og æg. Rør farsen sammen og lad den hvile 15 min.
    Form farsen til små runde kødboller og steg dem i lidt olivenolie ved god varme ca. 10 min. Ryst jævnligt panden, så de forbliver runde.

    Skær brødet i skiver og rist dem på begge sider, evt. på en grillpande.
    Hak tomaterne og bland med persille samt hakkede oliven. Bland med lidt olivenolie og krydr med salt og peber.

3. Servering
Fordel tomatblandingen på brødene og smuldr feta hen over. Drys evt. med ekstra grønt.
Sæt et spyd i de stegte kødboller og server dem sammen med brødene.
Græsk bruschetta & små lammespyd
Netto-avisen