Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Græskar-mandel muffins

Muffins med mandel og græskar toppet med lækker cream cheese

60 min.
12 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt


Mejeri & Ost




Kolonial & Drikkevarer








2. Sådan gør du
  1. Halver græskaret og læg det i et lille ovnfast fad.
    Sæt det i ovnen ca. 30 min. ved 200°C, til det er mørt. Efter ca. 25 min., mærk efter om det føles blødt.
    Afkøl en smule og pil skallen af. Kom det hele op i et dørslag og pres kødet igennem så kun kernerne er tilbage.

    Rør smør og sukker blødt og cremet. Pisk æggene i et af gangen og pisk mindst 1 minut for hvert æg.
    Hak mandlerne fint og rør dem i dejen sammen med græskar, revet appelsinskal samt appelsinsaft.
    Sigt mel, krydderier og bagepulver i dejen og fordel den i 12 muffinsforme.

    Bag dem ved 175°C i ca. 25 min. og afkøl.

3. Servering
Pisk mascarpone, fløde og flormelis til en let, luftig og tyk creme.
Sprøjt den ud på kagerne og drys med hakkede mandler.
Græskar-mandel muffins
Netto-avisen