Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Græskartærte

Sprød mørdej med fyld af kanelbagt græskar smagt til med farin. Serveres kold, pyntet med smeltet chokolade lignende et spindelvæv.

90 min.
12 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Bland hvedemel og flormelis, smuldr smørret i melet og saml hurtigt dejen med et æg.
    Lad dejen hvile 30 min. i køleskabet.

    Halver græskarret, fjern kernerne og læg det i en bradepande.
    Drys med kanel og bag græskarret i ovnen ca. 45 min. til det er mørt.

    Rul dejen ud og læg den i en tærteform ca. 24 cm i diameter.

    Skrab græskarkødet ud af skallen og findel det i en foodprocessor eller med en stavblender sammen med æg, farin og fløde.

    Kom fyldet i tærtebunden.

    Bag tærten ved 200 grader nederst i ovnen i ca. 30 min. til fyldet er stivnet og bunden er sprød og gylden.

    Afkøl tærten på en rist.

    Smelt finthakket chokolade over vandbad og kom det i en sprøjtepose eller dekorationstylle.
    Lav først et kryds og dernæst to striber diagonalt på hver side af krydset. Lav buer imellem hele vejen rundt og lad chokoladen stivne.

3. Servering
Server tærten kold med is, flødeskum eller cremefraiche.
Græskartærte
God smag i mailboxen
Netto-avisen