Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Græske kyllingespyd

Saftig marineret kylling på spyd sammen med peberfrugt

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Mejeri & Ost

Øvrige



2. Sådan gør du
  1. Spyd

    Skær kyllingefileterne i store tern og vend dem i en marinade af 2 fed knust hvidløg, citronskal, citronsaft, knust laurbær, 1 spsk. oregano og olivenolie. Lad det trække, mens peberfrugten skæres i tern ca. samme størrelse som kødet. Fordel kylling og peberfrugt på spyd og grillsteg dem 10-12 min. i alt; svarende til ca. 3 minutter på hver side.

  2. Græske kartofler

    Skrub kartoflerne og halvér dem eller skær dem i kvarte afhængig af størrelse. Vend kartoflerne i 2 fed knust hvidløg, 1 spsk. oregano og lidt olivenolie og bred dem ud på en bageplade. Bag kartoflerne ved 225C i ca. 25 minutter til de er gyldne, sprøde og møre.

3. Servering
Krydr med salt og peber og servér straks.
Græske kyllingespyd
Netto-avisen