Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillede grønne asparges med parmaskinke og parmesan

Friske grønne asparges rullet i revet parmesan, svøbt i lufttørreskinke og grillet sprøde og lækre.

15 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
  1. Grillede grønne asparges med parmaskinke og parmesan

    Skyl aspargesene og bræk det træede af.

    Pensl dem med lidt olie og drys med revet parmesan.

    Skær skinken i strimler, 3 pr. skive og sno en strimmel omkring hver asparges.

    Grill aspargesene ved god varme til skinken er sprød.

3. Servering
Server dem straks som en lille snack eller som tilbehør til aftensmad.
Grillede grønne asparges med parmaskinke og parmesan
God smag i mailboxen
Netto-avisen