Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillede hotdog med aioli, pesto og syltet peber & rødløg

Hotdog med grillede pølser, aioli og en skøn omgang syltet peberfrugt, rødløg og tomat med et strejf af chili og koriander.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Brød

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Halver snackpeberen, fjern kernehuset og skær den i tern. Snit rødløget fint og hak tomater. Kom grønsagerne i en gryde sammen med eddike, sukker, korianderfrø og chili. Kog til grønsagerne er møre og væden fordampet og smag til.

    Grill pølserne og lun brødene.

3. Servering
Flæk brødene og smør dem med aioli, læg pølsen i og top med lidt pesto samt syltet peber og rødløg. Pynt evt. med lidt klippet karse.
Grillede hotdog med aioli, pesto og syltet peber & rødløg
God smag i mailboxen
Netto-avisen