Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillede majskolber med chilismør og parmesan

Lækre majskolber grillet med smør blandet med citron, chili, hvidløg og persille og drysset godt med friskrevet parmesan.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
  1. Læg majskolberne i blød i koldt vand, mens kryddersmørret laves.

    Rør smørret sammen med knust hvidløg, finthakket chili uden kerner, hakket persille samt fintrevet citronskal fra ½ citron.

    Træk dækbladene tilbage, fjern hårene og smør kolberne med kryddersmør.

    Pak dækbladene omkring igen og snør dem sammen.

    Grill majskolberne ca. 10 min. Træk dækbladene tilbage og hold dem sammen med en snor.

3. Servering
Læg majskolberne på et fad, riv godt med parmesan hen over og server som tilbehør til grill.
Grillede majskolber med chilismør og parmesan
God smag i mailboxen
Netto-avisen